Telefon

0705-93 02 09

E-post

info@madebyulrikaa.se

Smartcoachen kollektion

Tillsammans med smartcoachen – Anna Evertsson så har vi tagit fram 6 stycken armband med ord på. Varje armband kommer med ett peppande budskap. Anna Evertsson har hjälpt till med design och valt ut kraftfulla ord som skall hjälpa till att fylla på motivationen samt påminna om vart man är på väg.

Anna är även aktuell med ljudfiler som finns ute att lyssna på hos bland annat Storytel. Mindboozt Publications skriver på sin facebooksida:

“Anna Evertsson som driver smartcoachen har spelat in ett antal mentala träningsfiler för dig som vill ha en dos pepp! de är korta, kraftfulla och inspirerande filer för dig som behöver en dos pepp precis innan du ska ut på banan eller för mer fokus!”

I kollektionen så finner du: Mitt Val, Jag Ska, Energi, Focus, Jag Kan & Styrka.

Det finns endast fem stycken av varje armband. Du kan välja att köpa dem direkt av Anna när du träffar på henne men de har också en egen kategori i vår webbutik: Du hittar dem här!

 

css.php