Telefon

0705-93 02 09

E-post

info@madebyulrikaa.se

Vi har utvecklat en, för oss, ny produkt: Pennfodral!

Vi har märkt att alla har olika behov när det gäller pennfodral. Kanske vill du bara ha med dig några pennor eller så vill du ha med dig massor av pennor. Du kanske vill ha med dig pennorna så att du smidigt kommer åt dem i din väska eller så vill du ha dem ihop med din anteckningsbok.

Litet pennfodral

I ett litet pennfodral så ryms de pennorna som du använder mest. Det tar liten plats och är smidigt att ta med sig.

Stående pennfodral

I ett stående pennfodral så kan du få det att stå upp om du har tillräckligt många pennor som fyller ut. Det är perfekt att ha nedstoppat i väskan om du snabbt vill komma åt en penna utan att behöva plocka upp allt ur väskan.

Stort pennfodral

Ett stort pennfodral fyller du med dina favorit pennor. Det är praktiskt och enkelt om du vill ha dina pennor på ett och samma ställe.

Stort liggande pennfodral

De stora liggande pennfodralen kan också användas som necessärer. Du kan antingen ha dina pennor, limstift, gem och washitejp i den eller så kan du ha ditt läppsyl, hårsnoddar och lite smink i. Det som passar dig helt enkelt.

Bujo pennfodral

Med önskemål av en väninna så gjorde vi ett pennfodral med resår! Du fäster enkelt ditt pennfodral runt din anteckningsbok. Du får plats med de viktigaste pennorna som du använder mest. Du kommer inte tappa bort det här pennfodralet (så länge som du har koll på din anteckningsbok).

Bujo är fortkortning av Bullet Journal. Ett modernt sätt att skapa en egen kreativ kalender, att-göra-listor mm. Analog planering.

Vi har anpassat fodralen efter A5 böcker. Du hittar måtten under varje pennfodral.

I webbutiken…

Du hittar alla våra modeller i vår webbutik. En liten fraktkostnad tillkommer.

Välkommen in!

css.php